Actualitat ← Altres notícies

Activitat residents |

Dos residents de Geriatria presenten un estudi al Congrés Europeu del Delírium

María Eugenia Campollo i Roberto Cortés van exposar el treball 'Delirium in patients of an intermediate geriatric care unit. A retrospective study' gràcies a una beca Vicenç Mercadé.

Els residents de Geriatria al CHV i la FHSC María Eugenia Campollo (R3) i Roberto Cortés (R2) van participar de forma virtual al 15è Congrés Europeu de Delírium. Els dos especialistes en formació van poder assistir al Congrés gràcies a una beca Vicenç Mercadé, atorgada per la Societat Catalana de Geriatria i Gerontologia (SCGiG), que finança la inscripció a la trobada.

Al Congrés, els especialistes en formació van presentar un estudi retrospectiu sobre delírium en pacients d'una unitat geriàtrica intermèdia. El treball estava liderat per M. Eugenia Campollo, amb la col·laboració del resident Roberto Cortés, i l'assessorament i la participació dels dos adjunts del Servei Territorial de Geriatria i Cures Pal·liatives, Joan Espaulella i Rosa Maria Torres.

El congrés, que es va celebrar virtualment del 16 al 19 de novembre, està organitzat per la European Delirium Association amb el suport de la Societat Catalana de Geriatria i Gerontologia. La trobada va incloure diverses ponències a càrrec d'especialistes d'arreu d'Europa.